Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da smo v mesecu aprilu naredili izbor učnih gradiv za prihodnje šolsko leto 2024/25. Prav tako je bilo v skladu s Pravilnikom o upravljanju učbeniškega sklada na svetu staršev pridobljeno soglasje o skupni nabavni ceni kompletov delovnih zvezkov in drugih učnih gradiv. V pdf prilogah objavljamo sezname učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin.

Na podlagi Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov so vsi učenci naše šole upravičeni do brezplačne izposoje učbenikov, saj sredstva za nakup učbenikov zagotovi ministrstvo za šolstvo. Učenci bodo učbenike prejeli v prvih dneh pouka in jih bodo ob koncu šolskega leta vrnili. V kolikor bo učenec vrnil poškodovan ali uničen učbenik ali ga sploh ne bo vrnil, ste dolžni plačati odškodnino. Višino odškodnine bo glede na nabavno ceno in starost učbenika na predlog upravljalca učbeniškega sklada določil ravnatelj. Morebitne stroške odškodnine boste poravnali po položnici skupaj s stroškom malice za mesec junij.

Brezplačni so tudi delovni zvezki za učence od 1. do 3. razreda in jih učenci prejmejo prvi šolski dan pri svoji razredničarki. Šola zanje prejme sredstva z ministrstva. Delovnih zvezkov učenci ne vračajo. Starši učencev od 4. do 9. razreda delovne zvezke kupite sami. Založbe so pripravile povezave do njihovih spletnih naročilnic. Te objavljamo v prilogi.

Povezave do spletnih naročilnic:

MLADINSKA KNJIGA

Mladinska knjiga

KOPIJA NOVA

Kopija nova

DZS

https://www.dzs.si/solska-sezona/seznam?school-season-schools=5085853&school-season-class=O94&school-season-parallel-class=null&school-season-motiv=M

go2school

https://go2school.com/narocilo-sola-24?displaySchool=osnovna šola Hoče

Priloge:

IZBOR DZ
IZBOR ŠOLSKIH POTREBŠČIN
IZBOR UČ

 

Hoče, 12. 6. 2024                                       Lidija Mazgan, skrbnica učbeniškega sklada

 

Skupno 375 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost