V A B I L O

Vljudno vas vabimo k sodelovanju na Sejem zaposlitvenih priložnosti, ki ga organizira Zavod RS za zaposlovanje, v torek, 8. oktobra 2024, od 10. do 17. ure, v Dvorani Tabor v Mariboru.Obiskovalcem sejma želimo omogočiti stik z več kot 100 delodajalci in ponuditi celovito podporo pri kariernem načrtovanju in iskanju zaposlitve.

Na dogodku bomo šolajoči mladini ponudili številne zanimive vsebine in ključne informacije, ki jih potrebujejo pri razvoju kariere in iskanju zaposlitve. Spoznajte odlične delodajalce iz različnih dejavnosti iz vse Slovenije in vse druge ključne ustanove s področja vseživljenjskega kariernega svetovanja in zaposlovanja.

Na voljo bodo celovite informacije o: poklicih in o možnostih usposabljanja, izobraževanja in štipendiranja.

Vljudno vas prosimo, da z informacijo o prihajajočem dogodku seznanite osnovnošolce, dijake in njihove starše oz. skrbnike.

Naš prvi vseslovenski zaposlitveni sejem je bil 8. 5. 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani množično obiskan in bil deležen veliko pozitivnih odzivov, zato želimo podobno vsebino predstaviti tudi v Mariboru. Vsebina sejma je dostopna na video posnetku in si ga lahko ogledate.

Več informacij: www.ess.gov.si, https://www.ess.gov.si/novica/napovedujemo-drugi-letosnji-sejem-zaposlitvenih-priloznosti-za-vso-slovenijo-v-mariboru/

Zavod RS za zaposlovanje

Mirjana Zgaga
svetovalec generalnega direktorja ZRSZ I
T: 02/23 57 642
F: 02/252 22 57
www.ess.gov.si

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje
Območna služba Maribor, Tajništvo območne službe

 

 

Skupno 175 obiskov, današnjih obiskov 26
Dostopnost