Ravnatelj

Ravnatelj šole je Alojz Velički.

 

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo pogum, da jim sledimo.

Walt Disney

 

Spoštovani starši, dragi učenci!

  

Poletje se je v vsej svoji veličini z izjemno toplimi dnevi poslovilo, za vse nas pa so se začele nove poti, ki smo jih 1. septembra vsi začeli z novimi koraki – za prvošolčke so to prvi koraki v šolo, za večino učenk in učencev prvi koraki v nove razrede, za vse učiteljice in učitelje ter druge strokovne delavce pa prvi koraki novim izzivom naproti. Prvi koraki so vedno najtežji, ker so morda malo neodločni, polni upanja in pričakovanj, a vedno pomenijo začetek poti do novega cilja.

Do našega skupnega cilja, do katerega vodi pot, dolga 10 mesecev, bo potrebno narediti kar nekaj majhnih in velikih korakov; a ker hodimo skupaj, nam bo vsem veliko lažje. Skupaj se bomo trudili dajati in pridobivati znanje, prebroditi vse ovire na poti in se znati skupaj veseliti vsakega uspeha. Učitelji bodo po najboljših močeh, z veliko mero ustvarjalnosti in motiviranosti, poskušali pri vseh predmetih in v vseh razredih izpolniti zastavljene cilje, učenke in učenci pa bodo na različne načine usvajali znanje, oblikovali svojo osebnost in ustvarjali nepozabne šolske spomine.

Vsak pa na svoji poti s seboj nosi svoje sanje. Marsikdaj se sanje ne uresničijo, ker na svoji poti ne moremo preskočiti vsake ovire ali pa doživimo neuspeh. Lahko pa s pomočjo drugih skočimo višje ali pa iz neuspeha naredimo uspeh. Če bomo vztrajni, če bomo zaupali sebi in se znali prilagajati spremembam, če bomo imeli pogum odkrivati nove poti, lahko uresničimo svoje sanje.

Dragi učenci in spoštovani starši, veselim se dela z vami. Potrudili se bomo, da bomo skupaj našim in vašim otrokom omogočili, da bodo vedno v življenju znali ceniti človeške vrednote, da bodo sposobni najti srečo in zadovoljstvo in tudi kot odrasli ne bodo pozabili slediti svojim sanjam.

Ravnatelj  Alojz Velički, prof.

Skupno 3.864 obiskov, današnjih obiskov 4
Dostopnost