Zveza prijateljev mladine nas obvešča da bodo začeli zbirati Prijave za letovanje otrok na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč  v ponedeljek, 15. maja 2023.

Prijava na letovanje otrok v programih na Pohorju in v Poreču bo letos potekala samo preko spletne aplikacije, povezava do spletne prijavnice bo objavljena na njihovi spletni strani – www.zpm-mb.si. 

Da ne bo nepotrebnih zapletov ob začetku zbiranja prijav in izpolnjevanju prijavnice, starše prosijo, da si uredijo oz. pripravijo veljavne skenirane odločbe o otroškem dodatku, da jih bodo ob izpolnjevanju spletne prijavnice lahko priložili. Drugače subvencioniranje ne bo možno in se bo obračunala polna cena letovanja.

Napotitve otrok na zdravstveno letovanje so pri osebnih zdravnikih otrok že možne, zato naj starši ne čakajo na začetek sprejemanja prijav in lahko to uredijo že pred 15.majem. Zdravniki potrdila posredujejo na ZPM Maribor in niso vezana na postopek prijave otroka na letovanje, ki ga bodo starši opravili preko spletne aplikacije.

Vse podrobnejše informacije najdete na spletni strani:

https://zpm-mb.si/novice-dogodki/letovanja-2023-datumi-izmen-za-dmz-pohorje-in-virc-porec-prijave-za-otroke-15-maja/

RK MARIBOR

Vse zainteresirane vabijo k oddaji prijavnice na letovanje.

 

Prosijo vas, da si prijavnico prenesete preko linka na njihovi spletni strani, natisnete in jo v celoti izpolnite. Nato prijavnico skenirajte in jim jo v pdf. formatu posredujte na elektronski naslov letovanje@rkmb-drustvo.si.

Ne pošiljajte jim fotografij prijavnic – kajti le teh ne morejo upoštevati.

Prijavnice zaradi epidemioloških razmer sprejemamo zgolj preko elektronske in navadne pošte!

 Cena organiziranega letovanja otrok v letu 2023 je 50,30€ / noč. Podrobneje o ceni pri različnih načinih prijave  na povezavi na njihovi spletni strani!

Regresne lestvice sofinanciranja občin za leto 2023 bodo znane  v mesecu maju.

 Otroški zdravniki in pediatri  so že dobili letošnje obrazce za zdravstvene napotitve na letovanje v Punat.  Če je otrok star med 5 in 19. let in je v zadnjem letu moral večkrat (vsaj dvakrat) obiskati zdravnika zaradi raznih obolenj, je možno, da je opravičen do zdravstvene napotitve – kontaktirajte otrokovega osebnega zdravnika o tej možnosti.

 

Podrobnejše informacije najdete na:

http://punat.si/Prijava

V primeru nejasnosti oz. pomoči pri izpolnjevanju prijavnic lahko kontaktirate šol. svet. delavko Dragico Borko ali Amadejo Štukl na telefonski številki 616 558 4.

 

Pripravila:

šol. svet. delavka Dragica Borko

Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost